VAN / İPEKYOLU - Sempaş Ortaokulu

Sempaş Ortaokulu

YENİ MAH. 23046. SK. SEMPAŞ ILKOKULU BLOK NO: 11-13/1 İPEKYOLU / VAN
Vizyon
Sempaş Ortaokulu olarak, eğitim ve öğretim ile ilgili bütün faaliyetlerinde mükemmelliği hedefleyen, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, mutluluğu , sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören , üretken , sağlam kişilik ve karakter sahibi , evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösterebilen öğrenciler yetiştirmek için varız.
Misyon
Bütün öğrencilerimizi sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisine güveni tam olan, üreten ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeye meraklı, en iyi orta öğretim kurumlarına girmeyi hedefleyen, Atatürk ilkelerine ve laik Cumhuriyete sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
..
Öğretim Şekli :İkili
ingilizce
Şehir merkezinden kalkan dolmuş ve servisler ile sağlanmaktadır.
4 km