VAN / İPEKYOLU - Sempaş Ortaokulu

ŞAMPİYON SEMPAŞ ORTAOKULU 2021-2022 İL GENELİ YARIŞMALARDA BAŞARILARINA DEVAM EDİYOR

İlimiz genelinde yapılan turnuvalarda takımlarımız başarılarına yenilerini ekledi. Bölge ve Türkiye Geneli müsabakalara katılmaya hak kazandılar. Sempaş Ortaokulu ailesi olarak başarılarından dolayı sevgili  öğrencilerimiz ve onları çalıştıran değerli öğretmenlerimizi tebrik eder,  bu süreçte desteğini esirgemeyen okul idaresine ve velilerimize teşekkür ederiz.

Hentbol Yıldızlar Erkek takımımız 8-13 Mart Şanlıurfa ilinde yapılacak olan Türkiye yarı finalinde ilimizi temsil edeceğiz.

Hentbol Küçük Erkekler takımımız 22 Mart tarihinde Muş ilinde yapılacak olan Küçük Erkekler Hentbol müsabakalarında ilimizi temsil edeceğiz.

1.  Voleybol Yıldız Kızlar   il 3.lüğü        2.  Voleybol Küçük Kızlar il 2.liği       3.  Hentbol Yıldız Erkekler il 1.liği        4.  Hentbol Yıldız Erkekler Bölge 1.liği

5.  Hentbol Küçük Erkekler il 1.liği        6.  HalOyunları Düzenlemeli Dal il 2.liği

Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz.

VOLEYBOL YILDIZ KIZLAR TAKIMIVOLEYBOL YILDIZ KIZLAR TAKIMIVOLEYBOL KÜÇÜK KIZLAR TAKIMIHENTBOL YILDIZ ERKEKLER TAKIMIHENTBOL KÜÇÜK ERKEKLER TAKIMIHALK OYUNLARI EKİBİHALK OYUNLARI EKİBİ